10 dieet tips

Hier is een lijst met tips en trucs om gewicht te verliezen en om het vol te houden tijdens uw dieet of eiwitdieet.
  1. Sla geen maaltijden over of de calorieën verbruikt in de volgende maaltijd zullen worden opgeslagen.
  2. Houd een log als je op dieet bent, of hou enkele foto's bij waar je jezelf dik op vond. Die foto's zullen je motiveren op moeilijke momenten.
  3. Draag altijd in je tas een eiwitrijke snack die je lekker vindt. U zult blij zijn die te vinden in plaats van een traditionele candy bar te kopen dat je drie keer meer suiker zal leveren, en tevens uw honger niet lang zal stillen.
  4. Indien mogelijk, doe regelmatige fysieke activiteit. Ga niet cardiotrainen tijdens een eiwitdieet, maar 30 minuten wandelen per dag is genoeg.
  5. Ga niet winkelen op een lege maag, het stimuleert impulsaankopen die negatief zijn voor je figuur kunnen zijn.
  6. Neem eventueel uw favoriete frisdrank tijdens uw dieet, maar neem de light versie. Onthou wel dat (plat) water nog steeds de eerste keuze is, omdat light frisdrank ook zuren bevatten die het tandglazuur aantasten. Zoete dranken, zelfs al zijn ze light, zouden ook het hongergevoel aanwakkeren.
  7. Weeg jezelf niet elke ochtend. Twee keer per week is voldoende. Gewichtschommelingen, naar boven en beneden zijn heel normaal gedurende enkel dagen.
  8. Ontwikkel de dieetdag-reflex, de dag na een overmaat. Bvb een eiwitrijk ontbijt en een eiwitrijke maaltijd shake kunnen de situatie compenseren.
  9. Vermijd snacken tussen de maaltijden. Tussendoortjes horen tijdens een dieet niet thuis.
  10. Vergeet niet dat de schoonheid van het hart niet wordt gemeten in kilo's ... mild zijn met jezelf en wees trots op uw inspanningen.
tips
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

Sukrin logo
Ciao Carb logo
Nutrisaveurs logo
Hero Diet logo
Rabeko logo
Nutriwell logo
Dietisnack logo
Dietimeal logo
2Bslim logo
Atkins logo