Productbeschrijving

Low carb, high fat = minder koolhydraten en meer vet

Dat koolhydraten ons sloom en dik maken, weten we al langer. Maar dat vet ons niet vet, maar gelukkig en gezond maakt, dat is nieuw! Daardoor zit je met de 'low carb, high fat'-methode beter in je vel en val je blijvend af. Door koolhydraten uit je voeding te schrappen verlies je immers snel gewicht, en het eten van meer gezonde, natuurlijke vetten geeft je langer een verzadigd gevoel, waardoor je niet meer naar zoete tussendoortjes grijpt.

'Low carb, high fat'-voeding kent in de Scandinavische landen een grote populariteit en heeft zich daar bewezen als gezonde levensstijl. Hoe de methode werkt en waarom vet alles behalve slecht is, wordt in dit boek duidelijk uitgelegd door Jane Faerber, een bekend foodblogster en autoriteit op het gebied van LCHF in Denemarken. De vele tips zullen je helpen om dit nieuwe voedingspatroon geleidelijk in te voeren in je dagelijks leven.

Met de fantastische recepten in dit boek kun je bovendien meteen van start gaan! Ontdek de LCHF-versies van pizza, burgers en quiche, maar ook bijzondere gerechten als kipfilet in romige pindasaus of zalm met een laagje feta. Als dessert zijn er gezonde brownies met paranoten of panna cotta met mangogelei… om heerlijk van te genieten zonder schuldgevoel!

Extra informatie

VIDEONee
Bevat Gluten?Nee
MerknaamVaria
LeveringNee
Vanaf faseFase niet van toepassing
PromoNouveautée:
Banner promoNee
Expected In-Stock DateNee

Recepten

Voor dit product zijn er geen recepten beschikbaar. Ontdek al onze recepten en tips op onze blog!

Het ultieme low carb kookboek

Status: In voorraad

€ 24,95

Snel overzicht

Tips om low carb te koken

20 in voorraad

Schrijf uw eigen review (anoniem, login niet nodig)

Je beoordeelt: Het ultieme low carb kookboek

Sukrin logo
Ciao Carb logo
Nutrisaveurs logo
Hero Diet logo
Rabeko logo
Nutriwell logo
Dietisnack logo
Dietimeal logo
2Bslim logo
Atkins logo